Satış Danışmanı Seviye 3 Belgesi

Satış Danışmanı Seviye 3 Belgesi Öğrenmek için doğru yerdesiniz.

Kasiyer Belgesi Nedir?

Müşterinin kasa ile ilgili tüm işlemlerini ve kasa açılış kapanışları yapar. Kendi başına yada belirli bir süre içerisinde yapma bilgi ve becerisine sahip olan bireydir. Kasiyer Kursu ise kasiyer mesleğini yürüten veya yürütmek isteyen bireylerin, belirli bir süre aldığı kasiyer eğitimi sonunda alması öngörülen sertifikadır.

Başvuru için gereken evraklar;

  • Kimlik fotokopisi.
  • Belgelendirme talep formu (ıslak imzalı olarak POLY CERT’e iletilecektir.)
  • Sınav ücretinin yatırıldığına dair dekont.
  • Belge kullanım sözleşmesi.

evraklarını tamamlayıp getirmeniz ile kasiyer belgesini almak için Poly Cert ile ilk adımınızı atmış olacaksınız. Bünyemizde sizlere verdiğimiz kurstan sonra girecek olduğunuz sınavda %70 ve üzerinde başarı elde ederseniz kasiyerlik belgenizi almaya hak kazanacaksınız. Almış olduğunuz kasiyerlik belgesi MYK (Mesleki Yeterlilik Kurumu) tarafından da onaylanacaktır.

 

Satış Danışmanı Seviye 3 Belgesi Hakkında detaylı sorularınız için bizleri takip edebilirsiniz.

Köprülü Vinç Elleçleme Nedir?

Köprülü vinç, ataşman yada ekipmanlarını yük çeşit, ebat, ağırlık ve özelliğine göre hazırlar. Hatta eleçleme sahasını temizlik ve düzen durumunu kaldırma taşıma işlemlerine kısıt oluşturmaması için kontrol ederek gereken düzenlemeleri yapar. Elleçleme sahasını iş bitiminde kontrol ederek çalışmaya hazır halde bırakır. Böylelikle köprülü vinç belgesini Poly Cert ile beraber almış olursanız köprülü vinç ve elleçleme hakkında gereken her şeyi uzman kadromuzla beraber öğreneceksiniz.

Operatörlük belgesi yurtdışında geçerli mi?

Türkiye’ den aldığınız iş makinası operatörlük sertifikasını kullanacağınız ülkede yetkili mercilerden izin alarak kullanabilirsiniz.

E sınıfı ehliyet iş makinesi kullanabilir mi?

Karayolları Trafik Kanunu kapsamında “B”, “C”, “D” veya “E” sınıfı sürücü belgelerine sahip kişilerin, iş makinası operatörlük belgesi sahip olduğunuz takdirde sahip olduğunuz iş makinası kullanma belgelerini kendi sürücü belgelerinize “G” sınıfı olarak işletebilirsiniz.

G sınıfı ehliyet kaç yaşında alınır?

A2, B, BE, C1, C1E, F ve G gibi en çok tercih edilen ehliyetler için 18 yaşını doldurarak alabilirsiniz. C, CE, D1 ve D1E ehliyetleri için 21 yaşını doldurmak gerekir. Aynı zamanda D ve DE ehliyet sınıfları için istenen minimum 24 yaşını doldurmak gerekir.

Satış Danışmanı Seviye 3 Belgesi Hakkında detaylı bilgi için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.